Ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να επικρατεί σε Πενσυλβάνια και Τζώρτζια, το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ όμως εξακολουθεί να αφμισβητεί την καταμέτρηση των ψήφων, λέγοντας πως «η προβολή του Τζο Μπάιντεν ως νικητή βασίζεται σε αποτελέσματα σε τέσσερις πολιτείες που απέχουν πολύ από το τελικό. Η Τζόρτζια κατευθύνεται σε επανακαταμέτρηση όπου είμαστε πεπεισμένοι ότι θα βρούμε ψήφους λανθασμένα μετρημένες, και όπου ο Πρόεδρος Τραμπ θα επικρατήσει τελικά », δήλωσε ο Ματ Μόργκαν, γενικός σύμβουλος της εκστρατείας Τραμπ 2020.

«Υπήρξαν πολλές παρατυπίες στην Πενσυλβανία, συμπεριλαμβανομένου του ότι οι αξιωματούχοι των εκλογών εμποδίζουν τους εθελοντές μας νόμιμους παρατηρητές να έχουν ουσιαστική πρόσβαση σε περιοχές καταμέτρησης των ψήφων. Υπερισχύσαμε στο δικαστήριο για την πρόκλησή μας φαίνεται ότι υπάρχουν χιλιάδες άτομα που έριξαν άκυρα ψηφοδέλτια», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου.

Σταθερή πεποίθηση των Ρεπουμπλικανών, όπως τονίζουν είναι πως «ο Πρόεδρος πρόκειται να κερδίσει την Αριζόνα, παρά την ανεύθυνη και εσφαλμένη «έκκληση» του κράτους για τον Μπάιντεν από το Fox News και το Associated Press. Ο Μπάιντεν βασίζεται σε αυτές τις πολιτείες για την άκυρη αξίωσή του στον Λευκό Οίκο, αλλά μόλις ολοκληρωθούν οι εκλογές, ο Πρόεδρος Τραμπ θα επανεκλεγεί».

Με πληροφορίες του Fox News


Πηγή: timesnews.gr