Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Κίνημα Αλλαγής: «Για το Μέγαρο Μαξίμου δεν ισχύει ότι “η δημοσίευση είναι...

Κίνημα Αλλαγής: «Για το Μέγαρο Μαξίμου δεν ισχύει ότι “η δημοσίευση είναι ψυχή της Δημοκρατίας”. Εκτός αν υμνεί τον κ. Μητσοτάκη»

299
0

Το Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιο του γραφείου Τύπου αναφέρεται στην παραίτηση από το ΒΗΜΑ της δημοσιογράφου Δήμητρας Κρουστάλλη.

«Εδώ και καιρό με κάθε μέσο το Μαξίμου, επιχειρεί τον έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης και τον αποκλεισμό κάθε αντίθετης φωνής, ακόμη και των πολιτικών κομμάτων», αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής ενώ σημειώνει πως «για το Μέγαρο Μαξίμου δεν ισχύει ότι “η δημοσίευση είναι ψυχή της Δημοκρατίας”.

Εκτός αν υμνεί τον κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του».

Το σχόλιο του γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής παρατηρεί πως «αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, η σημερινή ανάρτηση της Δήμητρας Κρουστάλλη, διευθύντρια σύνταξης της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ, που αποκαλύπτει ασφυκτικές πιέσεις του Μαξίμου, που την οδήγησαν εκτός εφημερίδας για ένα ρεπορτάζ που δεν τους άρεσε. Για μας βέβαια η συμπεριφορά αυτή δεν αποτελεί έκπληξη».

«Θέλουν να μην ακούγεται η φωνή όλων των πολιτών. Να μη τους ενοχλεί καμία κριτική. Ιδιαίτερα τώρα που η φθορά της Κυβέρνησης τους πανικοβάλλει. Αλλά δεν θα το πετύχουν, είναι ώρα να το καταλάβουν. Η Δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα», υπογραμμίζεται στο σχόλιο.


Πηγή: timesnews.gr