Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες για τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της ΛΑΕ αργότερα.

Ο Λαφαζάνης δέχθηκε χθες, εν μέσω καραντίνας, νέα κλήση να παρουσιαστεί ως κατηγορούμενος στο Δ’ τριμελές Πλημμελοδικείο Αθηνών, την Πέμπτη 21/1/21 ώρα 9 π.μ, με κατηγορίες που περιλαμβάνουν τον μισό ποινικό κώδικα και αφορούν την παρεμπόδιση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας σε συμβολαιογραφείο των Αθηνών.

Είναι η γνωστή υπόθεση με τις κινητοποιήσεις της ΛΑΕ και άλλων οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών. Κι όπως δηλώνει ο κ. Λαφαζάνης στο in.gr: «Δεν έχουν το Θεό τους. Την ώρα που η χώρα είναι σε lockdown με καλούν να απολογηθώ για τα… εγκλήματα που έχω κάνει».

Χωρίς κλητήριο θέσπισμα

Την κλήση για την δίκη του Παναγιώτη Λαφαζάνη δεν συνοδεύει, όπως θα έπρεπε, και το αντίστοιχο κλητήριο θέσπισμα, διότι τάχα του έχει κοινοποιηθεί και γι’ αυτό αναγράφεται μόνο ο αριθμός του, 1845/2019.

Να σημειωθεί ότι μετά την ανωτέρω δίκη, ακολουθεί και άλλη σε βάρος του Παναγιώτη Λαφαζάνη στις 2/2/21 για παρεμπόδιση πλειστηριασμών  που θα ελάμβαναν  χώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο οποίο και διεξήγοντο οι πλειστηριασμοί πριν μεταφερθούν από Τσίπρα και Κοντονή στα Συμβολαιογραφεία, ώστε οι πλειστηριασμοί να πραγματοποιούνται απο κεί και πέρα ηλεκτρονικά και εντελώς αδιαφανώς μακριά από τα μάτια των ενδιαφερόμενων και της κοινής γνώμης.


Πηγή: timesnews.gr