Ένας ωραίος και ζεστός άνθρωπος γεμάτος από χόμπι από τη θρυλική γενιά του 60, ο Νότης Λαλαΐτης, οργανίστας των Idols και μέλος του συγκροτήματος του Ντέμη Ρούσσου, πέθανε σε ηλικία 75 ετών, στην Αθήνα, χωρίς να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Νότης Λαλαΐτης γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1945 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Εκεί τελείωσε το 6o Γυμνάσιο και ως μαθητής ακόμη σχημάτισε το πρώτο συγκρότημά του, 7 Άσσοι. Στα 18 του χρόνια ήρθε στην Αθήνα.

 Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε μέσω των social media ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έφυγε από κοντά μας χθες 2 Νοεμβρίου ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας σπουδαίος μουσικός, ο Νότης Λαλαΐτης που σφράγισε με τη μουσική του τη γενιά του 60 κι 70, αφού ήταν ένα από τα στελέχη των θρυλικών Ιdols…. Γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια στις 2-3-45, κι αργότερα συνεργάστηκε με τον Ντέμη Ρούσσο. Οι νότες του θα μείνουν για πάντα.. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και το Τασεη τον τίμησε πέρυσι για την προσφορά του με το ημερολόγιο που ήταν αφιερωμένο στους ΕΛΛΗΝΕΣ καλλιτέχνες που μας τίμησαν με την καριέρα τους απανταχού της γης».

Ακολουθήστε το

Πηγή: timesnews.gr