Με μια λαμπερή γιορτή με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σήμανε την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Χιλιάδες θεατές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό παρακολούθησαν διαδικτυακά την εκδήλωση, που φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κοινού.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, σε μια συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ, ερμήνευσε πολλά αγαπημένα τραγούδια, ενώ επί σκηνής τον συνόδευσαν το κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, οι κωμικοί Θανάσης Αλευράς και Βύρων Θεοδωρόπουλος, και special guest o Vassilikos.

Στα Σιντριβάνια στο Κανάλι παρουσιάστηκαν τέσσερις χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, οι οποίες θα παρουσιάζονται και καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, ενώ το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μεταμορφώθηκε σε ένα ονειρικό τοπίο με τις τέσσερις νέες φωτεινές εγκαταστάσεις κορυφαίων δημιουργών του είδους.

Ο Χριστουγεννιάτικος κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το video της εκδήλωσης θα παραμείνει διαθέσιμο μέχρι την Παρασκευή 4/12 στη σελίδα snfcc.org/Xmas, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube @SNFCC.


Πηγή: timesnews.gr