Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παύλος Κοντογιαννίδης για καταγγελίες: Τον γερό σεισμό δεν τον έχουμε νιώσει ακόμα

Παύλος Κοντογιαννίδης για καταγγελίες: Τον γερό σεισμό δεν τον έχουμε νιώσει ακόμα

284
0

Τον άποψη ότι «τον γερό σεισμό δεν τον έχουμε νιώσει ακόμα» εξέφρασε ο Παύλος Κοντογιαννίδης, αναφερόμενος στις καταγγελίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μιλώντας στο ΟΡΕΝ, ο γνωστός ηθοποιός είπε επίσης ότι αυτή είναι η αρχή ενός μεγάλου κύματος.

«Αν επικεντρωθεί η κουβέντα μας μόνο στο θέμα του κυρίου Λιγνάδη και την ευθύνη που φέρνει η υπουργός νομίζω ότι έχουμε φύγει από το κάδρο, το ουσιαστικό. Για μένα η βία παράγεται και αναπαράγεται σε πολλούς χώρους και με πολλούς τρόπους… Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες και αυτή είναι η αρχή ενός μεγάλου κύματος. Κατά τη δική μου άποψη ακόμα τον γέρο σεισμό δεν τον έχουμε ακούσει και μιλάω πάντα για τον κλάδο μου. Η βία υπάρχει σε όλους τους χώρους κοινωνικής έκφρασης. Επειδή ο δικός μας ο χώρος βρίσκεται μπροστά στους προβολείς, έχει μεγάλη τηλεθέαση. Το ουσιαστικό του όλου θέματος είναι ότι σε μία κοινωνία που παράγει και αναπαράγει τη βία σε όλους τους χώρους κοινωνικής έκφρασης, εκεί πρέπει να απευθυνθούν οι υπεύθυνοι για να βρούμε συνθήκες οι οποίες να κάνουν το βίο μας πιο ανθρώπινο».

Σημείωσε στη συνέχεια ότι “εμείς οι ηθοποιοί υποτίθεται ότι υπηρετούμε την ψυχαγωγία και τη διαπαιδαγώγηση και οι δάσκαλοί μας αυτό λέγανε. Ο ηθοποιός διαπαιδαγωγεί ψυχαγωγώντας και ψυχαγωγεί διαπαιδαγωγώντας… Κατά τη δική μου άποψη το Σωματείο δεν μπορεί να κάνει τίποτα, οι περισσότεροι διάσημοι συνάδελφοι δεν είναι καν μέλη του ΣΕΗ. Συνέχεια κατηγορούσαν το Σωματείο ότι μέλη του είναι οι άνεργοι, οι ατάλαντοι, οι μετρίου ταλέντου…”, πρόσθεσε.


Πηγή: timesnews.gr