Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου διαψεύδουν τα περί προσέγισης με τον Αλ. Τσίπρα,...

Συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου διαψεύδουν τα περί προσέγισης με τον Αλ. Τσίπρα, αλλά «δεν θα του υπαγορεύσει κανείς με ποιον θα μιλάει»

300
0

Επιβεβαιωμένη θεωρείται η προσέγγιση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου, την οποία πολιτικοί παρατηρητές την αξιολογούσαν ως ιδιαίτερη, σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΒΗΜΑτοδότη”. 

Όπως αναφέρεται, πολλές πλευρές επιβεβαιώνουν ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί έχουν αποκαταστήσει απευθείας επικοινωνία, συνομιλούν τακτικά και σχεδιάζουν να συγκροτήσουν αντινεοδημοκρατικό μέτωπο.

Σύμφωνα με τον “ΒΗΜΑτοδότη”, η ιστορικότητα του ονόματος του Γιώργου Παπανδρέου επηρεάζει έναν μικρό κύκλο ψηφοφόρων, αλλά κυρίως συντηρεί τον μύθο της Αλλαγής, στον οποίο εμφανώς επενδύει ο λ. Τσίπρας.

Ωστόσο, το δημοσίευμα σχολίασαν συνεργάτες του κ. Παπανδρέου κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες ειδήσεις. “Για κατασκευασμένες ειδήσεις δεν υπάρχουν σχόλια. Ρωτήστε τους κατασκευαστές. Ουδείς ό,τι και να γράψει ό,τι κι αν πει, θα αποδομήσει τον πολιτικό λόγο του Γιώργου Παπανδρέου. Και με την ευκαιρία, ουδείς θα υποδείξει, επιβάλλει κι απαγορεύσει με ποιον θα μιλάει” επεσήμαναν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Πηγή: timesnews.gr