Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Θεσσαλονίκη: Εντείνονται τα μέτρα για τον κορωνοϊό στον κεντρικό δήμο

Θεσσαλονίκη: Εντείνονται τα μέτρα για τον κορωνοϊό στον κεντρικό δήμο

317
0

Εντείνονται τα μέτρα για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού στις υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης, μετά την κατάταξη της πόλης στο επίπεδο 3.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη παρουσία του δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, ώστε να παρουσιαστούν αναλυτικά στους διευθυντές και στους προϊσταμένους των υπηρεσιών τα μέτρα και τα πρωτόκολλα που πρέπει να τηρούνται με αυστηρότητα.

«Η υγεία των δημοτικών υπαλλήλων και των πολιτών είναι το πρώτιστο μέλημά μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέρβας, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας, Ευθύμης Φωτόπουλος και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Χάρης Αηδονόπουλος, που ορίστηκε συντονιστής διαχείρισης covid-19 στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού, το κοινό εξυπηρετείται με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού. Κατά την είσοδο στο δημαρχείο γίνεται θερμομέτρηση και καταγράφονται τα στοιχεία όσων επισκέπτονται τις δημοτικές υπηρεσίες.

Η μάσκα είναι υποχρεωτική από υπαλλήλους και κοινό, τηρούνται οι αποστάσεις, διενεργούνται απολυμάνσεις, ενώ η εφαρμογή της τηλεργασίας επεκτάθηκε από το 20% στο 40% του προσωπικού.


Πηγή: timesnews.gr