Την ύπαρξη δύο βίντεο που σχετίζονται με την υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, επιβεβαίωσαν οι δικηγόροι της οικογένειας του πρώην υπουργού. Ωστόσο, δεν διευκρίνισαν τι αποτυπώνουν αυτά τα δύο βίντεο, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Στο μεταξύ, σήμερα ολοκληρώθηκε ο επιτόπιος έλεγχος των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη στο σημείο όπου φυλάσσεται το σκάφος του. Στον έλεγχο συμμετείχαν εμπειρογνώμονες και ένας ιατροδικαστής, ενώ οι έρευνες επικεντρώθηκαν κυρίως στην προπέλα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα χτυπήματα που έφερε στο κεφάλι ο πρώην υπουργός προέρχονται από το δικό του σκάφος ή από το αλιευτικό, όπως υποστηρίζουν δύο αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από χθες έχουν καταθέσει πάνω από 12 ψαράδες στις λιμενικές αρχές, ενώ θεωρείται πιθανόν το ενδεχόμενο να ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, σε μία προσπάθεια να πέσει “φως” στην υπόθεση.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία του πρώην υπουργού

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο πραγματοποιήθηκε νωρίτερα από το Κοιμητήριο Παπάγου η κηδεία του Ιωσήφ (Σήφη) Βαλυράκη.

Κεντρικό πρόσωπο, η χήρα του εκλιπόντος πολιτικού, Μίνα Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη, με μια φωτογραφία του συζύγου της στα χέρια, ενώ υποβασταζόταν από τους δυο γιούς τους.


Πηγή: timesnews.gr